Запишете се за нашите Zoom бизнес месечни срещи!

Разбира се, освен нашите лични срещи лице в лице, организираме и месечни Zoom срещи за хората, които живеят извън Лондон или дори в чужбина. Тези виртуални събирания са специално предназначени за предприемачи, които искат да развият своите бизнеси онлайн, показвайки колко много дейности могат успешно да се оперират от разстояние. Така предлагаме платформа за обмен на знания и ресурси, която да подпомогне онлайн бизнесите да процъфтяват.

Добавянето на Zoom срещи ни позволява да разширим обхвата на нашата общност и да включим български бизнес лидери от цял свят, давайки им възможност да се включат, да се научат и да споделят опита си, независимо от географското си местоположение. Това е чудесен начин за всички нас да останем свързани, да поддържаме и развиваме нашите бизнес мрежи в глобален мащаб.

Ако сте заинтересовани да се присъедините към нашите Zoom срещи и да използвате тази възможност за растеж на вашия онлайн бизнес, не пропускайте да се свържете с нас за повече информация. Тези срещи са още един стълб на нашата общност, където споделяме, учим и растем заедно, независимо от разстоянията.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА

Нашите Zoom срещи