Здравейте и добре дошли в нашата енергична българска бизнес общност в Обединеното кралство!

Нашата цел е да насърчаваме поддържаща мрежа, където българските предприемачи и собственици на бизнеси могат да се събират, да споделят опит и да растат. Като се срещаме веднъж месечно, създаваме среда за учене, приятелство и взаимопомощ. Всяка сесия е шанс за връзка, използване и препоръчване на услуги в рамките на нашата общност, подкрепяйки вярата, че силата на вашия бизнес е пряко свързана с вашите връзки.

Мрежовото взаимодействие е критично за всеки бизнес, който иска да започне, да се разшири или да иновира. Не става въпрос само за създаване на контакти; става въпрос за изграждане на взаимоотношения, които вдъхновяват и движат вашия бизнес напред. Нашите месечни срещи са предназначени да бъдат трамплин за вашите бизнес амбиции, предоставяйки платформа за дискусии, съвети и сътрудничество.

Предлагаме гъвкави варианти за срещи през целия месец, за да може всеки да намери удобен за себе си момент. С минимална такса за участие (£10), която покрива разходите за наем на пространство, напитки и леки закуски, нашата цел е да направим тези събития достъпни за всички. Местата са ограничени, за да осигурим ефективно мрежово взаимодействие, затова е важно да запазите вашето място предварително.

Изберете предпочитаната от вас дата и се присъединете към нас на следващата ни среща. Това не е само среща, а възможност да преобразите вашата бизнес визия и да поставите основите на дългосрочен успех. Заедно, нека създадем по-силна и сплотена българска бизнес общност във Великобритания.

Очакваме ви с отворени обятия на нашите месечни срещи. Свържете се с нас за повече информация или за резервации за нашите следващи събития.Срещата на 18 април вече е запълнена. Следващите срещи са на 20,  27 април 2024, и с нетърпение очакваме да ви видим!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА

Нашите месечни срещи