1 student

Защо LinkedIn?

LinkedIn е най-голямата социална платформа за професионалисти в Интернет. Тук е мястото, където бизнес лидери и експерти от цял свят се събират за обсъдят новостите в бранша. Ако търсите начини да развиете кариерата си, да се свържете с колеги и експерти от сферата и да затвърдите онлайн присъствието си, LinkedIn е точно това, от което имате нужда. 

Как LinkedIn помага на малкия и среден бизнес

LinkedIn е платформа с изключително взискателна аудитория, която очаква съдържание от високо ниво. Публикациите ви трябва да бъдат издържани не само от професионална, но и от естетическа гледна точка, тъй като ще бъдат разглеждани от лидерите в бранша. Но, повярвайте ми, усилието си заслужава.

LinkedIn ви позволява да създадете контакти с експерти и бизнес лидери от цял свят, да разширите онлайн присъствието си и да се утвърдите като професионалист в индустрията с един замах (стига съдържанието ви да е на ниво, разбира се).

Този курс ще ви покаже:

  • Как да се възползвате от популярността на LinkedIn за да добавите стойност към вашия бизнес.
  • Как да създадете висококачествено съдържание за LinkedIn аудиторията си.
  • Как да накарате алгоритъма на LinkedIn да работи във ваша полза.
  • Как да откриете оптималната времева рамка за публикуване (и как да се възползвате от нея).
  • Как да структурирате публикации си за оптимални резултати.
  • Как да ангажирате аудиторията си и да ги убедите да се връщат отново и отново.
  • Как да изградите своя собствена LinkedIn маркетинг стратегия, нагодена към уникалните нужди на вашия бизнес.

Относно този курс и моя опит с LinkedIn

Този курс ще ви предостави всичко необходимо за да изградите собствената си стратегия за успех в LinkedIn. Информацията тук е комбинация от личния ми опит с платформата (имам над 20 000 професионални контакта в LinkedIn на личния си акаунт) и всичко, което научих през двадесетте си години като бизнес лидер и маркетингов експерт.

Instructor

€5.99