Антоанета Цочева

Привет!

Аз съм Антоанета
( Тони ) Цочева

МЕНТОР, ПРЕДПРИЕМАЧ И ДЪЛГОСРОЧЕН ИНВЕСТИТОР.

Аз съм предприемач с над двадесет години опит и бизнесдама, която сама си проправи пътя към успеха.

Стартирах първия си бизнес през 2001 г., малко след пристигането ми в Лондон. Оттогава насам, към биографията си добавих множество успешни бизнес начинания, предприемачески проекти и екологични инициативи.

Въпреки липсата на финансово образование, аз съм успешен инвеститор, занимаващ се с недвижими имоти и търговия на фондовата борса. Често съм домакин на презентации и управлявам няколко онлайн платформи, посветени на постигането на финансовата независимост и просперитет.

И въпреки моите успехи, аз не съм по-различна от всеки един прохождащ предприемач. Просто притежавам качествата и компетенциите, които са ключови фактори за постигане на успеха.

И вие също можете да бъдете успешен предприемач!

Всеки може да върви по моите стъпки и да пожъне същите успехи. В интерес на истината, съм готова да се обзаложа, че можете да се справите дори по-добре.

Да, точно така – можете да постигнете всичко, което направих аз и не само.

Защото, когато започвах, нямаше кой да ми помогне. Нямах ментор, онзи истински „модел за подражание“, с когото да говоря за света на бизнеса и с трудностите, с които се сблъсквах всеки ден. Трябваше да науча всичко по трудния начин. И допуснах много грешки. Десетки скъпоструващи грешки. Ако имаше някой, който да ме научи на основните неща, да ме преведе през този каменист и трънлив път на успеха, щеше да ми е много по-лесно.

И точно затова създадох тази платформа – за да споделя моя опит и да помогна на вас  да постигнете своите мечти. Тук съм, за да помогна на всички амбициозни личности, не просто да преследват своите цели, а да ги достигнат. Да ги подкрепям и да съм до тях, когато достигат своя успех.

Да им помогна да изградят своя екип, да издигнат бизнеса си и да се утвърдят като експерти в своите области.

За да постигнем заедно вашия успех, предоставям широка гама от менторски програми и коучинг, подходящи за всеки – от свободни професии и предприемачи, до мениджъри и управители с дългогодишен опит.

моята история - Антоанета Цочева
Мога да ви помогна да развиете уменията, необходими за достигане до следващото стъпало на вашата кариера.
Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с мен. Поемете контрола над живота си и резервирайте частен разговор с мен тук.
успех и природосъобразен живот
Уелнес, устойчивост и тяхното място във вашия успех

Голям привърженик съм на природосъобразния живот и уелнес, защото тези концепции носят значителни ползи.

И нека бъдем реалисти – ако тялото ви не е в хармония, ако не сте в най-доброто си здраве и състояние на духа, ще ви е трудно да дадете най-доброто от себе си и да се насладите на плодовете на вашите успехи.

Ако наистина сте решени да успеете, бързо ще осъзнаете, че здравето ви е най-големият и най-ценен актив. Ако отделите малко време, за да проучите всички онези успешни хора, ще забележите следната тенденция – повечето от тях полагат сериозни усилия за поддържане на доброто им здраве.

Но не приемайте думите ми като поредния маркетинг трик за привличане на интерес. Аз лично се придържам към всички съвети за здраве, уелнес и устойчивост, които ще намерите публикувани на този уебсайт.

Искрено вярвам, че тези промени към екологичен начин на живот, са от решаващо значение както в индивидуален, така и в световен мащаб.

Да бъдеш бизнес лидер без съмнение носи със себе си огромни предимства, но това е доста стресираща позиция. Трябва да се справям с много задачи, да поддържам и изграждам нови контакти и да отделям много време в проучвания. Всичко това си има цена и усещам тежестта на моите ангажименти с всеки изминал ден. В крайна сметка осъзнах, че трябва да направя положителни промени в живота си и то бързо. И така започна моето екологично пътуване.

Не ми отне много време буквално да се влюбя в този нов начин на живот. Бях по-здрава, по-щастлива, по-продуктивна и пълна с енергия. Чувствах се вдъхновена да пиша и да говоря за тези положителни промени, което доведе до създаването на първата ми платформа за здраве и уелнес. Едно нещо доведе до друго и се сдобих със собствената си марка за природосъобразен начин живот и онлайн магазин. Но за мен този конкретен проект е много повече от поредното бизнес начинание. Това е моят начин да дам своя принос на общността и на самата природа.

Затова знам, че искам да помагам на хората. Знам кога трябва да си кажа ‚стига толкова‘, познавам болката от чувството да си губещ, но също така и познавам радостта от чувството да си победител.

Защото преживях всичко това. И сега искам да го споделя с Вас!

Моята дъщеря Даяна ми помогна да осъзная, че съм победител в живота, чувствам се много горда със себе си и с дъщеря си.

Къде съм в момента? Нека споделя:
  • 6 активни бизнеса
  • Инвестирам в недвижими имоти
  • Инвестирам на фондовия пазар
  • Стотици хора работят с нас

Аз помагам на хората да стартират собствен бизнес, насърчавам ги да започнат инвестиции и им помагам да променят живота си. Бяхме поканени да участваме в телевизионни предавания няколко пъти, бяхме в “Rich House, Poor House”, канена съм да давам интервюта за списания и вестници… нещата, които ще правите, когато наистина поемете контрол над живота си.

Как да спечелите в живота си за 30 дни
Искам да ви помогна да станете още по-голям победител. И така, независимо от обстоятелствата – дали в затруднение, изгубени, работещи някъде, където не обичате или живеещи от заплата на заплата… Искам да ви кажа, че всичко е възможно. Мечтите и надеждите ви – можете да постигнете всичко. Можете да го направите!