БЕЗПЛАТНО събитие на живо за предприемачи и хора, които
искат да започнат уелнес бизнес

СЪБИТИЕ ЗА БОГАТСТВО

ЧРЕЗ ЗДРАВЕ

ОТКРИЙТЕ ПЕЧЕЛИВША ФОРМУЛА КАК ДА
ИЗГРАДИТЕ СВОЕТО БОГАТСТВО ЧРЕЗ ЗДРАВЕ
Възползвайте се от това уелнес бизнес събитие, за да допринесете успех във вашия живот,
чрез това онлайн събитието “Богатство чрез здраве”
Ограничена наличност
Date Iconn
Дата
21-22 Октомври
Time Icon
Време
8:00 am – 4:00 pm
Location Icon
Местоположение
196 Lancaster Road, Enfield, London, EN2 0JH
Твърде много хора, независимо дали работят за някого или управляват собствен бизнес, имат същия проблем…

Кое е първото нещо, което ви идва на ум, когато си помислите за „растеж“? Повечето хора ще кажат бизнес растеж.

И това е така… Но когато става въпрос за изграждане на успешен бизнес, който може да осигури дългосрочни резултати, бизнес растежът е вторичен спрямо личния растеж.

Бизнес лидери, мениджъри и служители работят нещо, което не харесват и работа, която не ги привлича. Те са изцяло фокусирани върху разрастването на бизнеса, но това не може да се случи, ако първо не развият себе си.

About Growth
Всичко е свързано с ВАШИЯ растеж

Отделете малко време, за да помислите дали вашата работа ви помага да растете или дали разраства бизнеса ви.

В действителност това, към което трябва да се стремите, е да бъдете от двете страни едновременно. Защото там ще намерите истинския, траен, дългосрочен растеж и успех.

Но вината не е ваша…

Доказателства показват, че нещо липсва на 83% от всички работещи в Англия

Проучване на Amanet подчертава, че 64% от британските работници предпочитат да работят нископлатена работа, която обичат, отколкото да прекарват времето си на добре платена позиция, която не харесват. Това допълнително се подчертава от факта, че нивата на удовлетвореност от работата в Обединеното кралство са едни от най-ниските в Европа. И нещата също не се подобряват, защото удовлетворението от работата е спаднало с 10% през последните три години.

По същество служителите не са доволни от възможностите си. Естествено, следващата логична стъпка за тях би била да започнат собствен бизнес…

А когато става въпрос за управление на собствен бизнес…

Проучване на smeloans показва, че над 60% от британската работна ръка иска да започне собствен бизнес. И това наистина има смисъл. Хората са недоволни от положението си и искат да променят нещо. Освен това, според smeloans, 83% от младите на възраст 18-24 години мечтаят да управляват собствен бизнес. Но не виждаме хиляди нови бизнеси да се появяват всеки ден, нали? Защото те чакат.

Те чакат “точния момент”.

През цялото време те влагат ценното си време, усилия и енергия в разрастването на нечий друг бизнес.

Когато вместо това те биха могли да растат сами.

Те биха могли да преследват собствените си цели.

Те биха могли да изградят собствен бизнес.

Те могат да увеличават собственото си богатство.

Всички тези хора имат едно общо нещо:

Всички те са заседнали в ситуация, в която няма място за растеж. Всички те чакат, вместо да действат.

И това е проблем. Основен проблем, споделян от 83% от всички млади.

Antoaneta Toni Tsocheva
ВАШИЯТ ДОМАКИН Е

Антоанета Цочева, предприемач, ентусиаст по здраве и уелнес, ментор и бизнес лидер от над 22 години. Антоанета е работила с хиляди мотивирани хора по целия свят, напътствайки ги и помагайки им да постигнат личните си цели.

С редица успешни дългосрочни бизнес проекти зад гърба си и твърда вяра в по-екологичното и по-чисто бъдеще за нашия свят, чрез книги, събития и презентации, тя е една от най-амбициозните самостоятелни бизнесдами в Лондон.

Но това, което повечето хора не осъзнават, е, че тя не е прегърнала това напълно до 2018 г.

Искам да ви помогна да постигнете собствения си успех

Антоанета създаде уникално изживяване, предназначено СПЕЦИАЛНО за амбициозни предприемачи и ентусиасти на здравето, които искат да превърнат страстта си в печалба и никога да не спират да РАСТАТ във всеки смисъл на тази дума.

Тайната се крие в нейната уникална рамка:

Богатство чрез Уелнес

Изпитан и тестван подход, подкрепен от надежден, устойчив на рецесия бизнес, използван от нея и нейните клиенти за постигане на постоянен РАСТЕЖ на всички нива.

Бизнес, който ви учи как да СПРЕТЕ ДА ЧАКАТЕ и ви показва как да ЗАПОЧНЕТЕ ДА РАСТЕТЕ.

Ето какво точно ви очаква на събитието:
  • Доказан процес от 6 Стъпки
  • Да Разберете значението на личностното израстване
  • Да Разгърнете творческия си потенциал
  • Plug-and-Play бизнес рамка
РЕЗЕРВИРАЙТЕ СВОЕТО МЯСТО НА СЪБИТИЕТО
  • Започнете своя уелнес бизнес
  • Използвайте страстта си към здравето, за да помогнете на другите да живеят по-добър живот и да разраствате вашия бизнес
  • Намерете страстта и увереността да спрете да чакате и започнете да действате
В свят, в който всеки е заседнал да работи за някой друг, развивайки бизнес, който не го е грижа, хората…
На събитието „богатство чрез здраве“ вие ще откриете уменията и наградата, които ви трябват, за да изградите и разрастнете успешен уелнес бизнес

Просто трябва да приложите всичко на практика и да продължите да растете.

Всичко, което трябва да направите, е ДА СЕ ОСМЕЛИТЕ да РАСТЕТЕ. (Да, това е нещо революционно в наше време!)

Какво казват моите клиенти

Мнения от някой от предприемачите, с които съм работила

Започнах да се занимавам с уелнес през 2016 г. Първоначално основната ми цел беше да подобря здравето си и да се наслаждавам на живота. След няколко месеца приятелите ми започнаха да забелязват положителните ефекти. И изведнъж започнах да получавам комплименти!

Приятелите ми започнаха да задават въпроси и, естествено, аз бях повече от щастлива да им помогна – дадох им съвети, показах им продуктите, които използвах, всичко. И преди да се усетя, имах бизнес в ръцете си – образовах хората относно здравето и уелнеса, организирах презентации, препоръчвах продукти. Не исках да правя бизнес – бизнесът дойде естествено.
Като повечето хора се запалих по уелнес, защото имах здравословни проблеми. Живея без тях повече от пет години и се чувствам невероятно. Разликата е огромна, наистина.

Веднага щом започнах да усещам ползите от този начин на живот, се запитах – къде беше това през целия ми живот? Защо никой не ми каза, че мога да живея така през цялото време? И, честно казано, това ме подтикна да започна уелнес бизнес. Искам да помогна на хората да открият красивия свят на уелнеса, да им покажа, че могат да живеят живота, който винаги са искали да живеят.

99% от моето време, енергия и фокус отиват в това. В разрастване на този бизнес и научаване на повече за здравето. Уелнесът е бъдещето.
Влязох в тази сфера по мои собствени причини и нека ви кажа - не става въпрос за парите. Опитвах се да направя живота си по-добър. Правя това вече три години и харесвам всяка секунда от него. Дори не гледам на това като на бизнес.

Искам да кажа, това определено е бизнес, отговаря на всички изисквания и ми позволява да издържам себе си и семейството си, но аз не го третирам като бизнес. Всичко, което правя, е да живея по възможно най-здравословния начин и да показвам на хората през последните три години как да правят същото. Аз съм по-щастлив, те са по-щастливи и всички сме по-здрави. Начинът, по който го виждам, възможността да издържам семейството си с този бизнес е просто черешката на тортата.
Забелязано в
Запазете Вашето Място В Събитието “Богатство Чрез Здраве”

Станете Велики….
Запазете Своето Място В…

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА