Основателят на Академия “Победител в Живота” ви кани
да присъствате на…

Победител в Живота

Живо Събитие

Открийте печелившата формула, която ще ви помогне да спечелите
надмощие и да станете истински Победител във всички области на
живота си…!
2 свободни дати – резервирайте сега
Date Iconn
Дата
14-15 Октомври
Time Icon
Време
8:00 am – 4:00 pm
Location Icon
Местоположение
196 Lancaster Road, Enfield, London, EN2 0JH
Победата за вас може да бъде:

Победата е това, което всъщност представлява животът. Някои го наричат Успех, Богатство, Щастие, Благосъстояние, Наследство…

Аз го наричам Победа!

 • Поставяне и постигане на вашите лични цели своевременно и ефективно
 • Издигане в кариерата на следващото ниво и постигане до върха на корпоративната стълбица
 • Осигуряване на финансова независимост и разширяване на инвестиционно портфолио
 • Започване на собствен бизнес и позициониране като експерт в определена област
 • Да живееш живота, който ТИ винаги си искал да живееш, вместо живота, който всички останали очакват от теб
2 свободни дати – резервирайте сега
Събитието „Победител в живота“ ще ви научи как да…
 • Изградите солидна рамка за успех, независимо от предишния ви опит
 • Подобрите социалните си перспективи и драматично разширете мрежата си от контакти
 • Поемете контрол над живота и финансите си
 • Постигнете пълна финансова независимост
 • Утвърдите се като иновативен лидер във вашата област
 • Премахнете всички неуспехи, които иначе биха могли да ви попречат да постигнете целите си
 • Открийте истинското си ‘’Аз’’ и работите, за да станете най-добрата версия на себе си.
 • Наслаждавате се максимално на всеки момент от живота си.
Antoaneta Tsocheva

Запознайте Се С Вашия Домакин

Антоанета Цочева

Антоанета е базиран в Лондон предприемач, бизнес лидер, автор и публичен говорител.

Тя е основателят и движещата сила зад 6 успешни бизнеса, всички изградени от нулата.

Тя участва в множество инициативи за преподаване и усъвършенстване, насочени към подпомагане на мотивирани индивиди да постигнат целите си и да подобрят живота си.

Антоанета работи върху тази рамка през по-голямата част от 23 години.

Често задавани въпроси

Въпросите са предназначени да преaдизвикат възражения, на които след това отговаряте.

ВЪПРОС
ОТГОВОР
1.Това само семинар ли е?

Носете поне две химикалки и голям лист хартия, защото ще научите много неща, които, когато бъдат приложени, напълно ще променят начина, по който подхождате към целите и живота като цяло.

2. Всъщност ще науча ли нещо или това ще е просто информация от високо ниво, с която не мога да правя нищо друго?

Определено ще научите нещо. Това е събитие, създадено с мисъл за интерактивност и ангажираност на зрителите.

3. Ще можем ли да взаимодействаме?

Да, ще можете да задавате въпроси и да общувате директно с Антоанета по време на цялото събитие. Въпреки че силно се насърчава, взаимодействието не е задължително – ако предпочитате, можете просто да седнете и да гледате.

4. В колко часа започва и завършва събитието?

Събитието ще се проведе според детайлите описани по горе, или във формата за регистрация.

5. Ще има ли почивка?

Да, през цялото време ще има почивки за кафе, лека закуска и хранене.

Какво казват нашите клиенти
Искам да споделя невероятното си преживяване с Тони (Антоанета) и дълбокото влияние, което тя оказа върху живота ми. От момента, в който се пресекохме на едно от нейните събития за публично говорене и отново по време на последващ курс на обучение, знаех, че съм намерил някой наистина забележителен.

Тони е абсолютно вдъхновение и фар на доброта и загриженост. Тя притежава вродена способност да се свързва с другите и да предлага непоколебима подкрепа. Тя държеше ръката ми и ме водеше през всяка стъпка, гарантирайки, че постигнах желаните от мен резултати. Нейният опит обхваща различни области, включително инвестиции, уелнес и имотни услуги, което я прави многостранен и изключителен лидер.

Менторството на Тони ме трансформира. Тя ми помогна да премина от място на несигурност и застой към място на вълнение и безгранични възможности. Сега имам яснотата и увереността да се впусна в нови начинания и да създам красивия живот, който винаги съм си представял за себе си, с успешен бизнес, любящ партньор и щастливо семейство.

Ако се чувствате блокирани или ви липсват насоките и подкрепата, от които се нуждаете, за да постигнете целите си, призовавам ви да се свържете с нея. Тя е феноменален наставник, който ще ви тласне от мястото, където сте сега, до мястото, където искате да бъдете.
В средата на май 2022 г. присъствах на събитие в индустриалната мрежа, където имах привилегията да се срещна с Антоанета и бързо установихме, че нейният опит в бизнеса, по-специално в диверсификацията на бизнес активи, е мястото, където мога да изведа бизнеса си на следващото ниво. Това, което беше най-важно за мен по онова време, беше, че тя успя да ми покаже как мога бързо да настроя ефективни процеси, така че да не изяждат и без това натоварения ми график. Открих, че Антоанета е много в хармония с клиентите си, като съветва само какво е правилно за всеки отделен клиент за етапа, на който се намират в живота и бизнеса. Това прави нейните услуги поръчкови и се отличава от конкурентите само с едно универсално решение.

Но това, което ме впечатли най-много, е нейната почтеност и нейните технически познания и разнообразна бизнес експертиза за изпъкване в онлайн пространството. Нейните познания специално за SEO класиране №1 на всички социални медийни платформи могат да се прехвърлят във всяка ниша и тя ми отвори очите за разклоняване и следователно осигуряване на повече приходи далеч от основния ми бизнес, в области, които дори не бях обмислял!

Страхотно и освежаващо!
Тони (Антоанета) е наистина изключителен ментор и мога уверено да кажа, че тя е един от най-добрите учители, от които съм имал удоволствието да уча. Нейният подход както към бизнеса, така и към живота е наистина забележителен и изигра ключова роля за бързото ми учене и растеж.

Нейните идеи и рамки са не само ефективни, но и невероятно гъвкави, позволяващи адаптиране към всяка ситуация. Безкрайно съм благодарна на Тони за нейните насоки и подкрепа. Благодаря ти, Тони, че си толкова прекрасен ментор. Вашият принос е наистина оценен.
Попаднах на Тони (Антоанета) онлайн и трябва да кажа, че без нейното менторство и обучение не бих могла да постигна нивото на успех, на което се радвам днес в моя бизнес. Тя ме научи на безценни уроци, които продължават да оформят живота и бизнеса ми по най-добрия възможен начин.

Нейните насоки ми дадоха нова гледна точка към различни аспекти на управлението на бизнес, вдъхновявайки ме и давайки ми сили да се подобрявам непрекъснато и да вървя напред. С цялото си сърце препоръчвам нейните менторски и инвестиционни умения на всеки, който има нужда.

Голямо благодаря на Тони за нейната непоколебима подкрепа и за това, че ме насърчи да изляза от зоната си на комфорт и да прегърна нови възможности.
Забелязано в

 

Моля, въведете данните си по-долу, за да запазите мястото си: