Основателят на Победител в Живота Академия ви кани
да присъствате на…

Победител в Живота на

виртуално Събитие

Открийте печелившата формула, която ще ви помогне да спечелите
надмощие и да станете истински Победител във всички области на
живота си…!
2 свободни дати – резервирайте сега
Date Iconn
Дата
Friday August
Time Icon
Време
8:00 am – 4:00 pm
Location Icon
Местоположение
London, United Kingdom
Печалбата за вас може да бъде:

Победата е това, което всъщност представлява животът. Някои го наричат Успех, Богатство, Щастие, Благосъстояние, Наследство…

Аз го наричам Победа!

 • Поставяне и постигане на вашите лични цели своевременно и ефективно
 • Издигнете кариерата си на следващото ниво и стигнете до върха на корпоративната стълбица
 • Осигуряване на вашата финансова независимост и разширяване на инвестиционното ви портфолио
 • Започване на собствен бизнес и позициониране като експерт във вашата област
 • Да живееш живота, който ТИ винаги си искал да живееш, вместо живота, който всички останали очакват от теб
2 свободни дати – резервирайте сега
На събитието „Победител в живота“ ще ви научи как да…
 • Ще изградите солидна рамка за успех, независимо от предишния ви опит
 • Подобрите социалните си перспективи и драматично разширете мрежата си от контакти
 • Поемете контрол над живота и финансите си
 • Постигнете пълна финансова независимост
 • Утвърдите се като иновативен лидер във вашата област
 • Премахнете всички неуспехи, които иначе биха могли да ви попречат да постигнете целите си
 • Открийте истинското си ‘’Аз’’ и работете, за да станете най-добрата версия на себе си.
 • Наслаждавайт есе максимално на всеки момент от живота си.
Antoaneta Tsocheva

Запознайте Се С Вашия Домакин

Антоанета Цочева

Антоанета е базиран в Лондон предприемач, бизнес лидер, автор и публичен говорител.

Тя е основателят и движещата сила зад 6 успешни бизнеса, всички изградени от нулата.

Тя участва в множество инициативи за преподаване и усъвършенстване, насочени към подпомагане на мотивирани индивиди да постигнат целите си и да подобрят живота си.

Антоанета работи върху тази рамка през по-голямата част от 23 години.

Често задавани въпроси

Въпросите са предназначени да преaдизвикат възражения, на които след това отговаряте.

ВЪПРОС
ОТГОВОР
1.Това само уебинар ли е?

Носете поне две химикалки и голям лист хартия, защото ще научите много неща, които, когато бъдат приложени, напълно ще промени начина, по който подхождате към целите и живота като цяло.

2. Всъщност ще науча ли нещо или това ще е просто информация от високо ниво, с която не мога да правя нищо друго?

Определено не. Това е виртуално събитие, създадено с мисъл за интерактивност и ангажираност на зрителите.

3. Ще можем ли да взаимодействаме?

Да, има интегрирана функция за чат, която ви позволява да задавате въпроси и да общувате директно с Антоанета по време на цялото събитие. Въпреки че силно се насърчава, взаимодействието не е задължително – ако предпочитате, можете просто да седнете и да гледате.

4. В колко часа започва и завършва събитието?

Събитието е планирано да започне в 11 часа сутринта, като основната сесия ще приключи в 13 часа. Ние също провеждаме допълнителна бонус сесия от 13:45 до 16:30, която ви учи как да ___.

5. Ще има ли почивка?

Да, през цялото време ще има почивки за кафе, лека закуска и хранене.

6. Ще има ли наличен запис?

В момента ние…

Какво казват нашите клиенти
Искам да споделя невероятното си преживяване с Тони (Антоанета) и дълбокото влияние, което тя оказа върху живота ми. От момента, в който се пресекохме на едно от нейните събития за публично говорене и отново по време на последващ курс на обучение, знаех, че съм намерил някой наистина забележителен.

Тони е абсолютно вдъхновение и фар на доброта и загриженост. Тя притежава вродена способност да се свързва с другите и да предлага непоколебима подкрепа. Тя държеше ръката ми и ме водеше през всяка стъпка, гарантирайки, че постигнах желаните от мен резултати. Нейният опит обхваща различни области, включително инвестиции, уелнес и имотни услуги, което я прави многостранен и изключителен лидер.

Менторството на Тони ме трансформира. Тя ми помогна да премина от място на несигурност и застой към място на вълнение и безгранични възможности. Сега имам яснотата и увереността да се впусна в нови начинания и да създам красивия живот, който винаги съм си представял за себе си, с успешен бизнес, любящ партньор и щастливо семейство.

Ако се чувствате блокирани или ви липсват насоките и подкрепата, от които се нуждаете, за да постигнете целите си, призовавам ви да се свържете с нея. Тя е феноменален наставник, който ще ви тласне от мястото, където сте сега, до мястото, където искате да бъдете.
В средата на май 2022 г. присъствах на събитие в индустриалната мрежа, където имах привилегията да се срещна с Антоанета и бързо установихме, че нейният опит в бизнеса, по-специално в диверсификацията на бизнес активи, е мястото, където мога да изведа бизнеса си на следващото ниво. Това, което беше най-важно за мен по онова време, беше, че тя успя да ми покаже как мога бързо да настроя ефективни процеси, така че да не изяждат и без това натоварения ми график. Открих, че Антоанета е много в хармония с клиентите си, като съветва само какво е правилно за всеки отделен клиент за етапа, на който се намират в живота и бизнеса. Това прави нейните услуги поръчкови и се отличава от конкурентите само с едно универсално решение.

Но това, което ме впечатли най-много, е нейната почтеност и нейните технически познания и разнообразна бизнес експертиза за изпъкване в онлайн пространството. Нейните познания специално за SEO класиране №1 на всички социални медийни платформи могат да се прехвърлят във всяка ниша и тя ми отвори очите за разклоняване и следователно осигуряване на повече приходи далеч от основния ми бизнес, в области, които дори не бях обмислял!

Страхотно и освежаващо!
Тони (Антоанета) е наистина изключителен ментор и мога уверено да кажа, че тя е един от най-добрите учители, от които съм имал удоволствието да уча. Нейният подход както към бизнеса, така и към живота е наистина забележителен и изигра ключова роля за бързото ми учене и растеж.

Нейните идеи и рамки са не само ефективни, но и невероятно гъвкави, позволяващи адаптиране към всяка ситуация. Безкрайно съм благодарна на Тони за нейните насоки и подкрепа. Благодаря ти, Тони, че си толкова прекрасен ментор. Вашият принос е наистина оценен.
Попаднах на Тони (Антоанета) онлайн и трябва да кажа, че без нейното менторство и обучение не бих могла да постигна нивото на успех, на което се радвам днес в моя бизнес. Тя ме научи на безценни уроци, които продължават да оформят живота и бизнеса ми по най-добрия възможен начин.

Нейните насоки ми дадоха нова гледна точка към различни аспекти на управлението на бизнес, вдъхновявайки ме и давайки ми сили да се подобрявам непрекъснато и да вървя напред. С цялото си сърце препоръчвам нейните менторски и инвестиционни умения на всеки, който има нужда.

Голямо благодаря на Тони за нейната непоколебима подкрепа и за това, че ме насърчи да изляза от зоната си на комфорт и да прегърна нови възможности.
Забелязано в
Моля, въведете данните си по-долу, за да регистрирате мястото си: