Пасивно инвестиране – трейдинг

Пасивно инвестиране – трейдинг

CashFX е отличен за начинаещи, защото, точно както при 7k Metals, не е нужно да правите нищо. Просто влагате парите си в сметката и я оставяте да расте с течение на времето. Затова и харесвам толкова много тези две платформи, защото е доста подобно на подхода ми към акциите – задържам позициите си на фондовия пазар възможно най-дълго.

Отново бих искала да повторя, че ако решите да работите с CashFX, трябва да мислите като дългосрочен инвеститор. Като цяло пасивният доход не е нещо, което ще ви донесе резултати за една нощ. Това е дългосрочен проект. Така че, ако решите да го изпробвате, моля, уверете се, че сте сте с правилната нагласа.

И ето още един наистина интересен факт за CashFX – всъщност можете да увеличите пасивния си доход, като го препоръчате на други инвеститори. Те имат невероятно доходоносна схема за препоръчане, която е широко отворена за всички потребители. Така че, ако сте добри в работата в мрежа и мрежовия маркетинг, можете да спечелите сериозни пари с минимални усилия, като същевременно помагате на контактите си да постигнат същото. По същество CashFX ви предоставя инструментите, за да започнете своя собствена допълнителна работа веднага след като създадете акаунт. Точно това, което наричам „печеливш“ сценарий.

Ако искате да се запишете и да започнете моля изберете този линк

Можете да си запишете и час с мен

Готови ли сте да се откажете от забързаната игра и да развиете бизнеса си по начин, съобразен с истинското ви Аз?