Основателят на Академия “Как Да Сме Успешни в Живота”,
Ви кани да участвате в събитие на живо…

“Изкуството на инвестирането

и подсигурено финансово бъдеще

Открийте лесната инвестиционна формула, която ще Ви помогне
да осигурите финансовото си бъдеще и да станете инвеститор!
1 свободна дата – резервирайте сега

Забелязано в

Date Iconn
Дата
14 Октомври
Time Icon
Време
9:00 am – 4:00 pm
Location Icon
Местоположение
196 Lancaster Road, Enfield, Greater London EN2 OJH
Ето защо всеки трябва да знае как да инвестира:

Инвестирането не е само за богатите. Това е важно умение, което всеки трябва да придобие, за да осигури добро финансово бъдеще и да накара парите да работят за него. Научете се как да инвестирате днес за по-светло финансово утре.

 • Финансова независимост
 • Побеждаване на инфлацията
 • Дългосрочен растеж
 • Диверсификация
 • Планиране на пенсията
 • Капитализация на възможности
За събитието: “Изкуството на инвестирането”
1 свободна дата – резервирайте сега
На този мастърклас ще научите:
 • Какво е инвестиране
 • Ползи от инвестирането
 • Инвестиционни инструменти
 • Риск и възвращаемост
 • Инвестиционни стратегии
 • Фундаментален анализ
 • Технически анализ
 • Създаване на инвестиционен портфейл
 • Кога да купувате, задържите и продавате акци
 • Създаване на инвестиционен план

След завършването на нашия мастърклас ще имате силна основа в инвестиционните принципи и стратегии.

Ще бъдете оборудвани със знания и инструменти, за да започнете да инвестирате с увереност и да правите информирани решения.

Готови ли сте да направите първата стъпка към финансовата свобода? Запишете се сега за нашия мастърклас!

Antoaneta Tsocheva

Запознайте Се С Вашия Домакин

Антоанета Цочева

Антоанета е ПРЕДПРИЕМАЧ, бизнес лидер, автор и публичен говорител, базиран в Лондон.

Тя е основател и движеща сила на 6 успешни бизнеса, всички изградени от нулата.

Тя участва в множество инициативи за преподаване и усъвършенстване, насочени към помощ и напътствие на мотивирани хора да постигнат целите си и да подобрят живота си.

Антоанета работи върху тази програма през по-голямата част от 23 годишният си опит в бизнеса.

Често задавани въпроси
1.Това събитие за мен ли е?

Абсолютно! “Изкуството на инвестирането” е мастърклас, предназначен за хора от всички области, които имат интерес да научат повече за инвестирането и постигането на финансова независимост.

Без значение дали сте начинаещ или имате познания в областта, това събитие ще предостави ценни идеи и стратегии, които да ви помогнат.

2.Това събитие подходящо ли е за начинаещи?

Да, определено! „Изкуството на инвестирането” приветства участници с различни нива на познания в сферата, включително и начинаещи. Събитието е структурирано по начин, който да осигури разбирането на инвестиционни концепции, стратегии и практически стъпки. Нашият експертен екип ще ви напътства през процеса и ще подсигури всеки участник да види ползата от мастъркласа.

3.Ще мога ли да отворя сметка и да започна да инвестирам?

Чрез „Изкуството на инвестирането” ще предоставим насоки за отваряне на инвестиционни сметки и започване на инвестиции. Нашата цел е да дадем възможност на участниците да действат и да започнат своето инвестиционно пътуване с увереност.

Без значение дали сте заинтересовани от акции, дивиденти или индексни фондове, нашият мастърклас ще ви даде знания и ресурси, които да ви помогнат да вземете информирани инвестиционни решения.

4.Ще получа ли материали или ресурси?

Да, като част от този мастърклас ще получите обширни учебни материали и ресурси. Тези материали ще бъдат ценни референтни точки по време и след събитието, позволявайки ви да преглеждате и укрепвате концепциите, които ще обсъдим. Освен това ще имате достъп до онлайн ресурси, които ще подобрят разбирането ви за инвестирането.

5.Кога започва и свършва мастъркласът?

Мастъркласът ще започне точно в указаното време, както е посочено по-горе. Моля, за ваше удобство, да дойдете няколко минути по-рано, за да завършите процеса на регистрация и да се настаните удобно. Продължителността на уъркшопа ще бъде определена в програмата на събитието.

6.Има ли възможности за нетуъркинг по време на мастъркласа?

Абсолютно! През цялото събитие ще има определени времена за нетуъркинг паузи и интерактивни дейности, при които може свободно да разговаряте с другите участници, които споделят интереса към финансовата независимост и инвестирането.

7.Ще има ли предоставена храна по време на събитието?

Да, ще предоставяме храна и напитки по време на определените почивки. Разбираме, че ученето може да бъде интензивно и ангажиращо, и искаме да се уверим, че ще имате енергията да извлечете най-доброто от събитието. Въпреки че предоставената храна може да варира, се стремим да предложим разнообразие от възможности, за да отговорим на различните хранителни предпочитания.

Моля, информирайте ни предварително, ако имате специфични хранителни ограничения или алергии, и ще направим всичко възможно да отговорим на вашите нужди. Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нашия екип по имейл info@uspehsantoaneta.net или телефон на 07901650779.

Ние сме тук, за да ви помогнем и да се уверим, че ще имате обогатяващо изживяване на мастър клас.

Очакваме с нетърпение да ви видим там!
Какво казват нашите клиенти
Искам да изразя искрената си благодарност към Тони за нейните изключителни насоки в областта на инвестициите. Уроците на Тони ме обоготиха със знания да инвестирам разумно, да планирам за бъдещето си и да оптимизирам данъчните стратегии.

С особена благодарност приемам нейните съвети относно времето за транзакции, както и нейният безценен съвет за избора на компании, които са в съответствие с моята възраст. С менторството на Тони се чувствам уверено да се справя с инвестиционната среда и да създам по-добро финансово бъдеще.
С удоволствие споделям благодарността си към Тони за изключителното ръководство в света на инвестициите. Благодарение на експертното наставничество на Тони, придобих уменията да се справя с комплексностите на инвестирането и да изградя по-сигурно бъдеще.

Съветите на Тони относно данъчно ефективното инвестиране бяха особено полезни. Не осъзнавах потенциалните данъчни облаги, които интелигентното инвеститране може да предложи, докато Тони търпеливо не обясни стратегиите. Тези знания вече оказват положително влияние на моето финансово бъдеще. Освен това, обученията на Тони относно разпознаването на подходящите моменти за покупка, държане или продажба на инвестиции са безценни. Този разбор ми помога да вземам информирани решения и да поемам контрол над моето инвестиционно пътуване.

Също така съм благодарен за персонализирания подход на Тони към избора на инвестиционни възможности, които са съобразени с моята възраст и финансови амбиции. Това ми предостави ясна насока и чувство за цел в моите инвестиционни усилия.

Изразявам искрена благодарност към Тони. Нейното ръководство не само разшири финансовото ми разбиране, но и ми даде увереност, която ще ми послужи добре във всички мои бъдещи инвестиционни начинания.
Преди да се свържа с Тони, бях напълно начинаещ по отношение на инвестирането. Струва си да се спомене, че посветеността на Тони към обучението ми от нулево ниво е нещо изключително. Нейните способности да предава знания, като започна от основите и ме превърнаха в опитен инвеститор, е направо променяща игра.

Стилът на обучение на Тони се характеризира с дълбочина и способността и да се адаптира към моя темп на учене. Тя отдели време да обясни дори най-основните концепции, гарантирайки, че не само ги разбирам, но и се чувствам уверен в тяхната приложимост.

Истински ценя как начина на преподаване на Тони преобрази моето разбиране за инвестирането. Нейнита подкрепа и готовност да разгледа всеки въпрос или объркване, дори ако е малко, направиха учебния процес гладък и приятен.

Днес мога да кажа, че съм добре информиран инвеститор, благодарение на изключителното менторство на Тони. Нейнате търпеливост, експертиза и посветеност към моето развитие положиха здрава основа за моето финансово бъдеще.
Мастърклас по Овладяване на Инвестициите
Научете изкуството на инвестирането и осигурете финансовото си бъдеще

Готови ли сте да поемете контрола над финансовата си съдба? Присъединете се към нашия мастърклас за инвестиране, за да придобиете знанията и увереността, който ви трябват, за да вземате интелигентни инвестиционни решения. Независимо дали сте начинаещ или имате опит, този клас е предназначен за хора като вас, които искат да отключат силата на инвестирането.

 

Не пропускайте тази възможност да стартирате своето пътуване към финансовата независимост.