Основателят на Академия “Как Да Сме Успешни в Живота”,
Ви кани да участвате в живо събитие…

“Научете изкуството на инвестирането

и си подсигурете вашето финансово бъдеще

Открийте лесната инвестиционна формула, която ще Ви помогне
да осигурите финансовото си бъдеще и да станете инвеститор!
2 свободни дати – резервирайте сега
Date Iconn
Дата
Friday August
Time Icon
Време
8:00 am – 4:00 pm
Location Icon
Местоположение
London, United Kingdom
Ето основните причини защо всеки трябва да знае как да инвестира:
 • Инвестирането не е само за богатите или експертите във финансите.
 • Това е важно умение, което всеки трябва да придобие, за да осигури финансовото си бъдеще и да направи парите си да работят за него.
 • Научете се как да инвестирате днес и отключете потенциала за по-светло финансово утре.
 • Финансова независимост
 • Побеждаване на инфлацията
 • Дългосрочен растеж
 • Диверсификация
 • Планиране на пенсията
 • Използване на възможности
 • Научете ценни умения
На събитието: “Научете изкуството на инвестирането и осигурете си финансовото бъдеще”
2 свободни дати – резервирайте сега
Какво ще научите: На този мастърклас ще научите:
 • Какво ще научите в нашия мастърклас за начинаещи инвеститори
 • Какво е инвестиране
 • Ползи от инвестирането
 • Инвестиционни инструменти
 • Риск и възвращаемост
 • Инвестиционни стратегии
 • Задаване на инвестиционни цели
 • Фундаментален анализ
 • Технически анализ
 • Създаване на инвестиционен портфейл
 • Кога да купувате, задържите и продавате акци
 • Инвестиционни инструменти и ресурси
 • Създаване на инвестиционен план

След завършването на нашия мастърклас за начинаещи инвеститори ще имате силна основа в инвестиционните принципи и стратегии.

Ще бъдете оборудвани със знания и инструменти, за да започнете вашето инвестиционно пътуване с увереност и да правите информирани инвестиционни решения, включително кога да купувате, държите и продавате инвестиции.

Готови ли сте да направите първата стъпка към финансовата свобода? Запишете се сега за нашия мастърклас “Спрете да мислите как да увеличите парите си, започнете да инвестирате сега”!

Antoaneta Tsocheva

Запознайте Се С Вашия Домакин

Антоанета Цочева

Антоанета е базиран в Лондон ЕНТЕРПРЕНЬОР, бизнес лидер, автор и публичен говорител.

Тя е основателят и движещата сила зад 6 успешни бизнеса, всички изградени от нулата.

Тя участва в множество инициативи за преподаване и усъвършенстване, насочени към подпомагане на мотивирани индивиди да постигнат целите си и да подобрят живота си.

Антоанета работи върху тази рамка през по-голямата част от 23 години.

Често задавани въпроси
1.Това събитие за мен ли е?

Абсолютно! “Освободете вашето финансово потенциал! Присъединете се към Богаство Мастърс Уъркшоп” е предназначено за хора от всички области, които са заинтересовани да научат за инвестирането и постигането на финансова независимост.

Без значение дали сте начинаещ или имате някакви познания в областта, това събитие ще предостави ценни идеи и стратегии, които да ви помогнат на вашето инвестиционно пътуване.

2.Това събитие подходящо ли е за начинаещи?

Да, определено! Богаство Мастърс Уъркшоп” приветства участници с различни нива на познания в инвестирането, включително начинаещи. Събитието е структурирано така, че да осигури компрехензивно разбиране на инвестиционни концепции, стратегии и практически стъпки за стартиране. Нашият експертен преподавателски екип ще ви напътства през процеса и ще се грижи всеки да спечели от уъркшопа.

3.Ще мога ли да отворя сметка и да започна да инвестирам?

През Богаство Мастърс Уъркшоп” ще предоставим насоки за отваряне на инвестиционни сметки и започване на инвестиции. Нашата цел е да дадем възможност на участниците да действат и да започнат своето инвестиционно пътуване с увереност. Без значение дали сте заинтересовани от акции, дивиденти или индексни портфейли, нашият уъркшоп ще ви осигури знания и ресурси, които да ви помогнат да вземете информирани инвестиционни решения.

4.Ще получа ли някакви учебни материали или ресурси?

Да, като част от този Мастър Клас” ще получите обширни учебни материали и ресурси. Тези материали ще бъдат ценни референтни точки по време и след събитието, позволявайки ви да преглеждате и укрепвате обсъдените концепции. Освен това ще имате достъп до цифрови ресурси, които ще подобрят разбирателството ви за инвестирането и ще ви помогнат да продължите образователния си път.

5.Кога започва и свършва мастъркласът?

Мастъркласът ще започне точно в посоченото начално време, както е посочено в подробностите за събитието. Моля, пристигнете няколко минути по-рано, за да завършите процеса на регистрация и да се устроите удобно. Продължителността на уъркшопа ще бъде определена в програмата на събитието, за да ви предостави компрехензивно обучение в рамките на определеното време.

6.Има ли възможности за мрежови връзки по време на мастъркласа?

Абсолютно! Мастър Клас насърчава мрежовите връзки и сътрудничеството между участниците. През цялото събитие ще има определени времена за мрежови паузи и интерактивни дейности, при които можете да се свържете с другите участници, които споделят подобен интерес към финансовата независимост и инвестирането. Тези възможности за мрежови връзки предоставят платформа за обмен на идеи, изграждане на отношения и разширяване на професионалната мрежа.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нашия екип на info@uspehsantoaneta.net или 07901650779.

Ние сме тук, за да ви помогнем и да се уверим, че ще имате обогатяващо изживяване на Мастър Клас..

7.Ще има ли предоставена храна по време на събитието?

Да, ще предоставяме закуски и леки закуски по време на определените почивни периоди през Уълт Мастърс Уъркшоп. Разбираме, че ученето може да бъде интензивно и ангажиращо, и искаме да се уверим, че ще имате енергия да участвате напълно и да извлечете най-доброто от събитието. Въпреки че предоставената храна може да варира, се стремим да предложим разнообразие от възможности, за да отговорим на различните хранителни предпочитания.

Моля, информирайте ни предварително, ако имате някакви специфични хранителни ограничения или алергии, и ще направим всичко възможно да отговорим на вашите нужди. Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нашия екип на info@uspehsantoaneta.net или 07901650779.

Ние сме тук, за да ви помогнем и да се уверим, че ще имате обогатяващо изживяване на Мастър Клас.

Очакваме с нетърпение да ви видим там!
Какво казват нашите клиенти
Искам да изразя искрената си благодарност към Тони за нейните изключителни насоки в областта на инвестициите. Уроците на Тони ме обоготиха със знания да инвестирам разумно, да планирам за бъдещето си и да оптимизирам данъчните стратегии.

С особена благодарност приемам нейните съвети относно времето за транзакции, както и нейният безценен съвет за избора на компании, които са в съответствие с моята възраст. С менторството на Тони се чувствам уверено да се справя с инвестиционната среда и да създам по-добро финансово бъдеще.
С удоволствие споделям благодарността си към Тони за изключителното ръководство в света на инвестициите. Благодарение на експертното наставничество на Тони, придобих уменията да се справя с комплексностите на инвестирането и да изградя по-сигурно бъдеще.

Съветите на Тони относно данъчно ефективното инвестиране бяха особено полезни. Не осъзнавах потенциалните данъчни облаги, които интелигентното инвеститране може да предложи, докато Тони търпеливо не обясни стратегиите. Тези знания вече оказват положително влияние на моето финансово бъдеще. Освен това, обученията на Тони относно разпознаването на подходящите моменти за покупка, държане или продажба на инвестиции са безценни. Този разбор ми помога да вземам информирани решения и да поемам контрол над моето инвестиционно пътуване.

Също така съм благодарен за персонализирания подход на Тони към избора на инвестиционни възможности, които са съобразени с моята възраст и финансови амбиции. Това ми предостави ясна насока и чувство за цел в моите инвестиционни усилия.

Изразявам искрена благодарност към Тони. Нейното ръководство не само разшири финансовото ми разбиране, но и ми даде увереност, която ще ми послужи добре във всички мои бъдещи инвестиционни начинания.
Преди да се свържа с Тони, бях напълно начинаещ по отношение на инвестирането. Струва си да се спомене, че посветеността на Тони към обучението ми от нулево ниво е нещо изключително. Нейните способности да предава знания, като започна от основите и ме превърнаха в опитен инвеститор, е направо променяща игра.

Стилът на обучение на Тони се характеризира с дълбочина и способността и да се адаптира към моя темп на учене. Тя отдели време да обясни дори най-основните концепции, гарантирайки, че не само ги разбирам, но и се чувствам уверен в тяхната приложимост.

Истински ценя как начина на преподаване на Тони преобрази моето разбиране за инвестирането. Нейнита подкрепа и готовност да разгледа всеки въпрос или объркване, дори ако е малко, направиха учебния процес гладък и приятен.

Днес мога да кажа, че съм добре информиран инвеститор, благодарение на изключителното менторство на Тони. Нейнате търпеливост, експертиза и посветеност към моето развитие положиха здрава основа за моето финансово бъдеще.
Майсторски клас по Овладяване на Инвестициите
Научете изкуството на инвестирането и осигурете си финансовото бъдеще

Присъединете се към нашия мастърклас “Спрете да мислите как да увеличите парите си, започнете да инвестирате сега” и придобийте знанията и увереността да правите интелигентни инвестиционни решения. Без значение дали сте начинаещ или имате някакви опити в инвестирането, този мастърклас е предназначен за хора като вас, които искат да разберат силата на инвестирането.

Не пропускайте тази възможност да научите от индустриални експерти и да стартирате своето пътуване към финансовата независимост.