Разкрийте вашия ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ потенциал:

Научете как да разраствате своят БРАНД онлайн - Мастър Клас по Дигитален Маркетинг

Запишете се на Мастър Класа по Дигитален Маркетинг!

Забелязано в

Date Iconn
Дата
7 Октомври
Time Icon
Време
9:00 am – 4:00 pm
Location Icon
Местоположение
Zoom
(196 Lancaster Road, Enfield, Greater London EN2 OJH)
Силният бранд се превръща в актив, който допринася за стойността и устойчивостта на вашия бизнес.
1 cвободна дата – резервирайте сега
Какво ще научите:
  • Стратегии за разрастване на вашето онлайн присъствие и достигане на по-голяма аудитория
  • Техники за намиране на клиенти онлайн
  • Изграждане на силен и разпознаваем бранд, която ви отличава
  • Поддържане на последователност във вашето онлайн присъствие за дългосрочен успех
  • Важността на маркетинговите стратегии и изкуственият интелект (ИИ)
Често задавани въпроси
1.Подходящ ли е този клас за хора без опит в маркетинга?

Да! Този клас е предназначен за предприемачи и собственици на малък бизнес, включително и начинаещи.

Нашите експерти ще осигурят подход стъпка по стъпка, с който ще разберете основите и ще получите ценна информация, за да дадете тласък на вашето дигитално пътешествие.

2.Ще науча ли практически маркетингови стратегии, които мога да приложа в моя бизнес?

Да! Този мастърклас се фокусира върху маркетингови стратегии, които можете да приложите веднага.

От използването на ИИ до разширяване на вашето дигитално присъствие, намиране на клиенти, изграждане на вашият бранд и последователност, ще придобиете практически знания, за да развиете своят бизнес онлайн.

3.Мога ли да задавам въпроси по време на майсторския клас?

Абсолютно! Силно насърчаваме да комуникирате по време на класа. Ще имате възможност да общувате с нашите инструктори, да задавате въпроси и да търсите разяснения по всякакви теми, свързани с маркетинга.

4.В колко часа започва и завършва мастъркласа?

Майсторският клас е планиран да започне в 9 часа сутринта и ще приключи в 4 следобед. Препоръчваме да дойдете няколко минути преди началото.

5.Ще получа ли материали за курса?

Да, ще получите изчерпателни материали за курса и ресурси във връзка с вашето обучение. Тези материали ще служат като ръководство, с което ще разгледате концепциите, обхванати по време на майсторския клас, и да ги приложите ефективно към вашите маркетингови стратегии.

6.Има ли възможности за нетуъркинг по време на мастъркласа?

Нетуъркинга е съществен аспект от нашия мастърклас. Можете да се свързвате с други участници. Това ще предостави ценни възможности за обмен на идеи, сътрудничество и разширяване на вашата мрежа от контакти.

7.Предоставя ли се сертификат за завършен курс в края на майсторския клас?

Да, при успешно завършване на класа ще получите сертификат. Този сертификат ще послужи като доказателство за вашите новооткрити знания и умения в маркетинга.

Също така ще предоставим храна и напитки по време на мастъркласа.

Молим да ни информирате предварително, ако имате някакви специфични хранителни ограничения или алергии. Ще направим всичко възможно да отговорим на вашите нужди. Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нашия екип на workshops@fome.agency

Ние сме тук, за да ви помогнем и да се уверим, че ще имате обогатяващо изживяване на Мастър Клас.

Очакваме с нетърпение да ви видим там!
Какво казват нашите клиенти
Искам да споделя невероятното си преживяване с Тони (Антоанета) и дълбокото влияние, което тя оказа върху живота ми. От момента, в който се пресекохме на едно от нейните събития за публично говорене и отново по време на последващ курс на обучение, знаех, че съм намерил някой наистина забележителен.

Тони е абсолютно вдъхновение и фар на доброта и загриженост. Тя притежава вродена способност да се свързва с другите и да предлага непоколебима подкрепа. Тя държеше ръката ми и ме водеше през всяка стъпка, гарантирайки, че постигнах желаните от мен резултати. Нейният опит обхваща различни области, включително инвестиции, уелнес и имотни услуги, което я прави многостранен и изключителен лидер.

Менторството на Тони ме трансформира. Тя ми помогна да премина от място на несигурност и застой към място на вълнение и безгранични възможности. Сега имам яснотата и увереността да се впусна в нови начинания и да създам красивия живот, който винаги съм си представял за себе си, с успешен бизнес, любящ партньор и щастливо семейство.

Ако се чувствате блокирани или ви липсват насоките и подкрепата, от които се нуждаете, за да постигнете целите си, призовавам ви да се свържете с нея. Тя е феноменален наставник, който ще ви тласне от мястото, където сте сега, до мястото, където искате да бъдете.
В средата на май 2022 г. присъствах на събитие в индустриалната мрежа, където имах привилегията да се срещна с Антоанета и бързо установихме, че нейният опит в бизнеса, по-специално в диверсификацията на бизнес активи, е мястото, където мога да изведа бизнеса си на следващото ниво. Това, което беше най-важно за мен по онова време, беше, че тя успя да ми покаже как мога бързо да настроя ефективни процеси, така че да не изяждат и без това натоварения ми график. Открих, че Антоанета е много в хармония с клиентите си, като съветва само какво е правилно за всеки отделен клиент за етапа, на който се намират в живота и бизнеса. Това прави нейните услуги поръчкови и се отличава от конкурентите само с едно универсално решение.

Но това, което ме впечатли най-много, е нейната почтеност и нейните технически познания и разнообразна бизнес експертиза за изпъкване в онлайн пространството. Нейните познания специално за SEO класиране №1 на всички социални медийни платформи могат да се прехвърлят във всяка ниша и тя ми отвори очите за разклоняване и следователно осигуряване на повече приходи далеч от основния ми бизнес, в области, които дори не бях обмислял!

Страхотно и освежаващо!
Тони (Антоанета) е наистина изключителен ментор и мога уверено да кажа, че тя е един от най-добрите учители, от които съм имал удоволствието да уча. Нейният подход както към бизнеса, така и към живота е наистина забележителен и изигра ключова роля за бързото ми учене и растеж.

Нейните идеи и рамки са не само ефективни, но и невероятно гъвкави, позволяващи адаптиране към всяка ситуация. Безкрайно съм благодарна на Тони за нейните насоки и подкрепа. Благодаря ти, Тони, че си толкова прекрасен ментор. Вашият принос е наистина оценен.
Попаднах на Тони (Антоанета) онлайн и трябва да кажа, че без нейното менторство и обучение не бих могла да постигна нивото на успех, на което се радвам днес в моя бизнес. Тя ме научи на безценни уроци, които продължават да оформят живота и бизнеса ми по най-добрия възможен начин.

Нейните насоки ми дадоха нова гледна точка към различни аспекти на управлението на бизнес, вдъхновявайки ме и давайки ми сили да се подобрявам непрекъснато и да вървя напред. С цялото си сърце препоръчвам нейните менторски и инвестиционни умения на всеки, който има нужда.

Голямо благодаря на Тони за нейната непоколебима подкрепа и за това, че ме насърчи да изляза от зоната си на комфорт и да прегърна нови възможности.

Не пропускайте тази възможност да научите от индустриални експерти и да стартирате своето пътуване към финансовата независимост.