Личностно развитие

Постигнете целите си

Мислите ли се, че бихте могли да постигнете по-голям напредък с целите си? Търсите ли съвети и насоки относно вашата кариера или финансово състояние? Искате ли да изведете вашия проект на следващото ниво? Опитвате ли се да изготвите дългосрочен план за действие? Тук съм, за да ви помогна чрез услугата лайф коучинг.

Настройте се за успех

Ако се чувствате „зациклили“ или „изгубени“. Ако се борите да намерите баланса между личния и служебния живот, или ако нещата просто не вървят по начина, по който искате, значи сте дошли на правилното място. Мога да ви помогна да изградите тази увереност, да подобрите качество си на живот и да ви насоча по правилния път за постигане на вашите целите.

Какво да очаквате

Чрез лайф коучинг предоставям на клиентите си реални и приложими съвети. Без празни прикаки и обещания. Ценя простотата и ефикасността, за разлика от онези сложни стратегии и планове от 99 стъпки. Поради това моята методология може да се окаже малко по-директна от това, което някои от вас очакват. Смятам обаче, че ако някой наистина иска да поеме контрола над живота си, трябва да е готов да положи нужните усилия. Дори и най-блестящите планове едва ли ще ви помогнат, ако не го приложите на практика. Успехът идва само при тези, които се осмеляват да действат.

Лайф коучинг програми

Работя с професионалисти, предприемачи, мениджъри и бизнес лидери, за да им дам полезни съвети и да им помогна да постигнат целите си. Мога да ви помогна да напреднете в кариерата си, да изградите увереността си, да се научите как да се борите със стреса, да подобрите отношенията си с околните, да управлявате ефективно времето си и да ви покажа как да живеете по-продуктивен и пълноценен живот. Моята менторска програма ви позволява да се възползвате от 10 сесии, по време на които ще получите необходимите насоки за постигане на вашите цели. За хора, които се интересуват от дългосрочно наставничество, мога да предложа и разширена абонаментна програма.

Как работи моят лайф коучинг?

Засега всички сесии се провеждат он-лайн дистанционно. Предлагам гъвкав график и, в зависимост от вашите предпочитания, Zoom или срещи на открито. Веднага след като ситуацията с пандемията отшуми, ще може да се възползвате от лични срещи в един от моите офиси в Лондон.

Life Coaching

За Антоанета
( Тони ) Цочева

Аз съм предприемач и бизнес лидер на успешен бизнес в Лондон , с над двадесет години опит в управлението и лидерството. Когато за пръв път стъпих в Лондон обаче, не бях нито едно от тези неща. Дойдох във Великобритания с намерение да си намеря работа. Тъй като не познавах никого и едва говорех английски, прекарах първата си година на различни длъжности, на непълно работно време. Първо бях барманка, после чистачка и накрая бавачка.

Не ми отне много време да осъзная, че няма да мога да постигна целите си, ако продължа да работя за някой друг. И така, какво направих? Започнах първия си бизнес. Това беше през 2001 г. Днес същият този бизнес дава работа на над 250 служителя. Това обаче беше само началото на пътуването ми. Целта ми беше пълна финансова независимост и стабилност, както за мен, така и за дъщеря ми. И така, продължих да работя над различни проекти, включих се на фондовия пазар и създадох собствена марка за екологични продукти.

Започнах от нулата и сама проправих пътя си към успеха. Постигнах целите си. И сега насреща, за да ви помогна да направите същото. Научих по-голямата част от това, което знам сама, без чужда помощ или наставник. Но вярвам, че светът би бил много по-добро място, ако хората не се бореха самостоятелно да постигнат целите си. И точно затова избрах да започна тази менторска програма.

Готови ли сте да се откажете от забързаната игра и да развиете бизнеса си по начин, съобразен с истинското ви Аз?