Как да постигнете успех в живота

Как да постигнете успех в живота и в бизнесa с мен, Антоанета Цочева

Female Entrepreneurs
За мен

Аз съм Антоанета (Тони) Цочева, опитен бизнес лидер, ментор, ентерпреньор и инвеститор, посветен да помага за постигане на целите на ентерпреньорите. С доказан опит в създаването и управлението на шест успешни бизнеса, придобих ценни познания в различни сфери.

Моите фирми:

  Готови ли сте да промените живота си към по-добър?

  В нашата сесия ще изберете темата – било то личен растеж, поставяне на цели, бизнес идеи, управление или разширяване на бизнеса, инвестиции или всичко, с което се нуждаете от помощ.

  За да направим най-доброто от времето си заедно, моля, бъдете конкретни за това, което желаете да обсъдим, използвайки формата по-долу.

  След като приключите плащането, ще се свържа с вас, за да уговорим нашата сесия.

  Моето пътуване: От £500 до успех

  Преди две десетилетия пристигнах в Лондон с мечта и само £500 в джоба. Работейки на няколко работни места почасово, бях силномотивирана да успея в Лондон, за да подпомагам моята малка дъщеря в родината си. Вдъхновена от напътсвията на мой клеинт Ивор, намерих своето призвание и се отправих към ентерпреньорското си пътуване.

  С какво мога да ви помогна:

  • Откриване на вашата страст: Чрез персонализирано менторство ще ви помогна да откриете вашата истинска страст и да я съчетаете с най-добрата професионална посока за вашия характер.
  • Личен растеж: Съвети за откриване на вашия истински потенциал и намиране на вашата пътека в живота.
  • Мотивация и менталитет: Предоставяне на вдъхновение и фокус, необходими за вашето Ентерпреньорско пътуване.
  • Избор на най-добрата кариера за вашия характер: С помощта на моите познания ще ви насоча към информирани решения за кариерата ви, базирани на вашите уникални сили и характеристики.
  • Започване на желан бизнес: Помощ при осъществяването на всяка бизнес идея в реалност.
  • Развитие на бизнеса: Предоставяне на насоки за разширяване на вашата дейност и привличане на нови клиенти.
  • Управление на успешен почистващ бизнес: С моите 23-годишни опит в индустрията за почистване, мога да предоставя стъпка по стъпка ръководство за създаване и управление на успешен почистващ бизнес. От създаването на ефективни процеси до привличането на лоялни клиенти, ще споделя тайните за успех в тази изпълнителна област.
  • Оптимизация на данъците: Демонстриране на законни начини за спестяване на данъци и оптимизиране на финансовите ви стратегии.
  • Интелигентни инвестиции: Споделяне на моите опити в акционерния пазар и недвижимите имоти, за да ви помогна да правите информирани инвестиционни решения.
  Защо да работите с мен?

  Партньорството с мен ще ви предостави достъп до богатство от познания и експертиза, които съм придобила чрез години на практика. Моите насоки и менторство ще ви дадат сила да преодолеете предизвикателствата и да използвате възможностите, като ви насочат към успешно и задоволително предприемаческо пътуване.

  Какво казват моите клиенти
  Искам да споделя невероятното си преживяване с Тони (Антоанета) и дълбокото влияние, което тя оказа върху живота ми. От момента, в който се пресекохме на едно от нейните събития за публично говорене и отново по време на последващ курс на обучение, знаех, че съм намерил някой наистина забележителен.

  Тони е абсолютно вдъхновение и фар на доброта и загриженост. Тя притежава вродена способност да се свързва с другите и да предлага непоколебима подкрепа. Тя държеше ръката ми и ме водеше през всяка стъпка, гарантирайки, че постигнах желаните от мен резултати. Нейният опит обхваща различни области, включително инвестиции, уелнес и имотни услуги, което я прави многостранен и изключителен лидер.

  Менторството на Тони ме трансформира. Тя ми помогна да премина от място на несигурност и застой към място на вълнение и безгранични възможности. Сега имам яснотата и увереността да се впусна в нови начинания и да създам красивия живот, който винаги съм си представял за себе си, с успешен бизнес, любящ партньор и щастливо семейство.

  Ако се чувствате блокирани или ви липсват насоките и подкрепата, от които се нуждаете, за да постигнете целите си, призовавам ви да се свържете с нея. Тя е феноменален наставник, който ще ви тласне от мястото, където сте сега, до мястото, където искате да бъдете.
  В средата на май 2022 г. присъствах на събитие в индустриалната мрежа, където имах привилегията да се срещна с Антоанета и бързо установихме, че нейният опит в бизнеса, по-специално в диверсификацията на бизнес активи, е мястото, където мога да изведа бизнеса си на следващото ниво. Това, което беше най-важно за мен по онова време, беше, че тя успя да ми покаже как мога бързо да настроя ефективни процеси, така че да не изяждат и без това натоварения ми график. Открих, че Антоанета е много в хармония с клиентите си, като съветва само какво е правилно за всеки отделен клиент за етапа, на който се намират в живота и бизнеса. Това прави нейните услуги поръчкови и се отличава от конкурентите само с едно универсално решение.

  Но това, което ме впечатли най-много, е нейната почтеност и нейните технически познания и разнообразна бизнес експертиза за изпъкване в онлайн пространството. Нейните познания специално за SEO класиране №1 на всички социални медийни платформи могат да се прехвърлят във всяка ниша и тя ми отвори очите за разклоняване и следователно осигуряване на повече приходи далеч от основния ми бизнес, в области, които дори не бях обмислял!

  Страхотно и освежаващо!
  Тони (Антоанета) е наистина изключителен ментор и мога уверено да кажа, че тя е един от най-добрите учители, от които съм имал удоволствието да уча. Нейният подход както към бизнеса, така и към живота е наистина забележителен и изигра ключова роля за бързото ми учене и растеж.

  Нейните идеи и рамки са не само ефективни, но и невероятно гъвкави, позволяващи адаптиране към всяка ситуация. Безкрайно съм благодарна на Тони за нейните насоки и подкрепа. Благодаря ти, Тони, че си толкова прекрасен ментор. Вашият принос е наистина оценен.
  Попаднах на Тони (Антоанета) онлайн и трябва да кажа, че без нейното менторство и обучение не бих могла да постигна нивото на успех, на което се радвам днес в моя бизнес. Тя ме научи на безценни уроци, които продължават да оформят живота и бизнеса ми по най-добрия възможен начин.

  Нейните насоки ми дадоха нова гледна точка към различни аспекти на управлението на бизнес, вдъхновявайки ме и давайки ми сили да се подобрявам непрекъснато и да вървя напред. С цялото си сърце препоръчвам нейните менторски и инвестиционни умения на всеки, който има нужда.

  Голямо благодаря на Тони за нейната непоколебима подкрепа и за това, че ме насърчи да изляза от зоната си на комфорт и да прегърна нови възможности.
  Отказ от отговорност

  Моля, обърнете внимание, че въпреки 15-годишния ми опит на финансовия пазар и пазара на недвижими имоти и предоставянето на ценни насоки, базирани на личния ми опит, аз не съм лицензиран финансов консултант или счетоводител. Не предоставям финансови или счетоводни съвети. Моите консултации се основават на моите предприемачески опити и са предназначени да предложат насоки и вдъхновение. За конкретни финансови или счетоводни съвети винаги се консултирайте с квалифицирани професионалисти в съответните области.