Бизнес менторство

бизнес менторство

Бизнес менторство

Бизнес коучинг с
Антоанета ( Тони ) Цочева

Помагам на начинаещите предприемачи и утвърдените бизнес лидери да постигнат целите си. Използвам богатия си опит в мениджмънта и лидерството, за да стимулирам развитието на бизнеса и умението за работа в екип. Моят подход е съсредоточен върху намиране и предоставяне  на оптималното решение на вашите проблеми и цели, поставяйки на първо място вас и вашите клиенти.

Що се отнася до бизнес менторство и планирането, аз вярвам, че простотата и ефикасността имат предимство пред сложността. Не винаги сложните и тежки бизнес планове носят нужните резултати. Моят подход е ориентиран към клиентите,  основава се на позитивност, увереност и способност за постигане на заложените задачи. Целта ми е да ви помогна да изведете бизнеса си до следващото ниво  по възможно най-ефективния начин. 

Кой има нужда от бизнес ментор?

Най-просто казано – всички. Има хиляди вдъхновяващи истории за хора, които сами са постигнали оптималния успех. Всъщност моят собствен бизнес път беше доста сходен – съвсем сама положих основите на първия си бизнес и го превърнах в успешно начинание, което съществува и до днес. По пътя си не се ползвах от съветите на професионалист или бизнес ментор. И макар че съм много горда от постиженията си, трябва да призная, че нещата щяха да бъдат много по-прости и бързи, ако имах някой, който да ми помогне. Да бъдеш успешен бизнес лидер е свързано с учене и усъвършенстването през цялото време.

Какъв коучинг мога да ви предложа?

Предоставям ексклузивни индивидуални обучителни сесии за фрийлансъри, предприемачи, мениджъри, ръководители на екипи и изпълнителни директори. Правя това, като използвам собствения си опит, натрупан през последните двадесет години, съчетан с широко разбиране за лидерството, маркетинга, продажбите и психологията. Работя с амбициозни лидери, за да им помогна да се утвърдят като експерти в съответните области, да изградят доверие, да разширят мрежата си от контакти и да запазят активна връзка със своите клиенти.

Къде се провеждат обученията?

В момента предлагам он-лайн сесии за дистанционно обучение. Отворена съм за работа и имам възможност да планирам срещите в най-удобното за вас време. Веднага след като ситуацията с пандемията се подобри, ще може да се възползвате от лични срещи в един от моите офиси в Лондон.

Готови ли сте да се откажете от забързаната игра и да развиете бизнеса си по начин, съобразен с истинското ви Аз?